FAQ

FAQ

Jag vill ställa mig i kö till parkeringen på innergården, hur gör jag?

Vår bostadsrättsförening använder Storholmens parkeringsportal för att hantera parkeringarna. Du kan ställa dig själv i kö genom att logga in på www.storholmendirekt.se/parkering. Användarnamnet är ditt personnummer och du väljer själv ett lösenord om det är första gången du loggar in. Har du elfordon? Detta hanteras separat i en parallell kö för parkeringsplatser med laddstationer, och du kan läggas till i båda köerna samtidigt om du har eller överväger att skaffa ett elfordon. Vänligen kontakta Storholmen för den processen.


Vart ligger övernattningslägenheten?

Övernattningslägenheten hittar ni på Carl Thunbergs Väg 9 på källarplan. När man kommer ner för källartrappen så tar man vänster och därinne finner ni en dörr med en taggläsare/koddosa. De gäster som önskar hyra har tillgång till en dubbelsäng, två extrasängar samt badrum. Utöver de som bokat så har även styrelsen samt fastighetsskötare tillgång till lokalen. Själva rummet där man sover är låsbart och nycklar sitter i dörren som gästerna kan låsa dörren med ifall de lämnar platsen (lämna nycklarna i låset när ni "checkar ut"). När ni bokar lägenheten så får ni tillgång till portkoden för att komma in genom porten. Regler finner ni här

Jag behöver en ny bokningstagg till tvättstugan/övernattningslägenheten, vad gör jag?

Till varje hushåll hör två bokningstaggar som används för att nyttja tvättstugan och övernattningslägenheten. Om du, av någon anledning, behöver en ny tagg med kan du kontakta styrelsen för att lösa ut en ny. Observera att detta medför en självkostnad på 300 SEK för första och 200 SEK per tag därefter.


Jag vill hyra ut min lägenhet i andra hand, hur gör jag?

Om du som bostadsrättsinnehavare önskar hyra ut din lägenhet i andra hand, ansöker du om detta till styrelsen. Blankett för detta hittar du här. När du fyllt i blankettern så skickar du den till Storholmen, tillsammans med eventuella bilagor. Se adress nedan.


Vem är vår ekonomiska förvaltare?

Vår ekonomiska förvaltare är sedan 2015 Storholmen Förvaltning. Alla mäklarförfrågningar, ansökan om medlemskap, avnoteringar och liknande bör gå direkt till dem.

                      Brf Brahelund                                                         Telefonnummer: 0771-786 746

                      c/o Storholmen 531

                      Pastellvägen 6

                      121 36 Johanneshov